Connect with us

Magazin

Izland csodálatos tájai – videó

Izland csodálatos tájai – videó

Izland a fényképeszek és a természetimádók paradicsoma! Vulkánok, gejzírek, vízesések, nemzeti parkok és természetesen a sarki fény – a teljes lista nagyon hosszú lenne. Ez a kicsi sziget egyre több turistát vonz természeti adottságainak köszönhetően. Ha te is a következő izgalmas utazásodat fontolgatod, de még nem vagy teljesen biztos benne, miért is lenne Izland a befutó, akkor, íme ez a gyönyörű videó, ami te kedved is meghozza! Figyelem semelyik cikk, videó vagy fotósorozat nem tud felkészíteni Izland hihetetlen földrajzára. Izlandot egyszerűen át kell élni!

Nézd meg Izland csodás tájairól készült videót!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top