Connect with us

Hírek

Írország eltörli az érkezés előtti tesztet a beoltott és a fertőzésen átesettek előtt

Írország eltörli az érkezés előtti tesztet a beoltott és a fertőzésen átesettek előtt

Írország 2021. december 3-tól szigorúbb rendszert vezetett be a repülőtereken és kikötőkben. Minden utasnak negatív koronavírus-teszttel kellett igazolnia magát, mielőtt felszállt a repülőgépre vagy hajóra. Ettől a héttől ez a kötelezettség nem vonatkozik a teljesen beoltott turistákra és azokra, akik az elmúlt 180 napban átestek a koronavíruson.

Advertisement

A többi utasnak 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztre van szüksége. A 11 év alatti gyermekek mentesülnek a tesztelés alól.

Írországban a tervek szerint az éttermek és a bárok 20:00-kor bezárnak, és a belterekben kötelező a maszk viselése. Az éttermek, kávézók, múzeumok, galériák és egyéb intézmények bejáratánál mindenkinek fel kell mutatnia a vakcina-útlevelet. Ezek az intézkedések még január végéig maradnak érvényben.

Ne felejtsd el kitölteni az űrlapot az utazás előtt

Ugyanakkor továbbra is minden Írországba érkező utasnak ki kell töltenie egy űrlapot (Passenger Locator Form). Az előírások megsértése esetén 4000 euróig terjedő pénzbírság vagy egy hónapos szabadságvesztés jár, vagy mindkét büntetés egyidejűleg.

Repjegyek Írországba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Utazz Budapestről Dubajba a flydubai-jal most 99 900 Ft-ért https://t.co/JdqQUr35lXMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Február 1-től újra a Test & Go programon belül utazhatunk Thaiföldre https://t.co/WcV00aqHTaMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Utazás Dubaiba: ezek a jelenlegi belépési feltételek https://t.co/eOT528NMDwMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Rodosz májusban! Foglalj most 28 290 Ft-tól https://t.co/rIe8IhQlOTMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Málaga áprilisban most akár 12 410 Ft-tól! (Bécsből) https://t.co/ACyjJf6WgLMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az Emirates és más légitársaságok is felfüggesztették egyes amerikai járataikat az 5G-bevezetés miatt https://t.co/YIocQsiL5FMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az Emirates légiutas-kísérője ismét a világ legmagasabb épületének tetején áll. https://t.co/ORoo9DHpVkMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
4 nap Santanderben repjeggyel és szállással 23 485 Ft-tól https://t.co/pwvnf8Y0TMMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mexikó eltörölte az online űrlap kitöltését https://t.co/QkLTWSVoZLMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mallorca Bécsből februárban most 8 400 Ft-tól! https://t.co/JpPo5n0XqZMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top