Connect with us

Király repjegyek

Irány a mesés Porto! Foglalj most 5 570 Ft-tól

Irány a mesés Porto! Foglalj most 5 570 Ft-tól

Porto dolgozik, Braga imádkozik, Coimbra tanul, Lisszabon szórakozik – tartja az egyik portugál mondás. Na hát tegyük próbára most ezt a szállóigét! Utazz Budapestről 5 570 Ft-tól. Megszámlálhatatlan program, számos csodálatos látnivaló, és természeti szépség vár rád…

Porto városa

Irány az Ibériai-félsziget nyugati partján elterülő Portugália, amely a tökéletes klímájának, megfizethető utazási árainak és a kivételes látnivalóinak köszönhetően Európa egyik leglátogatottabb országa még ma is. Akárhol is kezditek a portugál körutat, számos kihagyhatatlan helyszínt találhattok magatoknak.

Kedvezményes repjegyek

  • Honnan? Bécs
  • Kivel? Ryanair légitársaság
  • Kedvezmény: Olvasóinkat rendszeresen ajándékozzuk meg speciális akciókkal, árengedményekkel és titkos ajánlatokkal. Használd fel most 3000 Ft-os kedvezmény kódunkat (a foglalás fizetés lépésében másold be a SPOROLJ kedvezménykódot) csak a Repjegykirály alkalmazásban.

Miért imádjuk Porto városát… és te miért fogod

Nehéz eldönteni, hogy kontinensünk egyik legrégebbi városában járva mi fogja meg leginkább az utazót: a folyóparton tett esti séták, a kopottas házak és paloták szépsége, vagy a régi borospincékben tett jóízű látogatások. Portó még mindig féltve őrzi egyedi hangulatát, mivel sokkal kisebb a fővárosnál hétvégi úti célnak szinte tökéletes választás. 2010-ben teljesen megújították a tömegközlekedést, ezért bátran pattanj buszra, villamosra, ahogy tetszik. Emellett az isteni portói boráról híres hangulatos városrész csak úgy nyüzsög a zenétől, a szórakozni vágyó látogatókat éttermek, kávézók és utcai árusok várják. 

A világjárvány miatt az alábbi korlátozó intézkedések mellett lehet beutazni az országba

Be lehet-e utazni az országba? Igen.

Kell-e teszt? Igen. 

Portugália szárazföldi területén:

December 1-jétől minden utasnak, függetlenül a kiindulási országtól, vagy az utas állampolgárságától, negatív tesztet kell bemutatnia a Portugáliába történő belépéskor, amely 48 óránál nem régebbi antigén teszt, vagy 72 órán belüli RT-PCR teszt lehet (szárazföldi, légi, vizi úton történő beutazások esetén).

Kell-e regisztrálni? Igen, az alábbi oldalon.

Karanténkötelezettség? Nincs érvényben. 

Nincs többé karantén a védettségi igazolvánnyal hazatérőknek

Április 29-én 23 órától karantén és teszt nélkül térhetnek vissza a világ bármely államából Magyarországra azok, akik érvényes magyar védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A tavaly ősztől érvényes szabályok szerint a külföldről hazatérőknek eddig tíz napos karanténba kellett vonulniuk, ami csak két negatív eredményű PCR-teszttel volt kiváltható.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top