Connect with us

Hírek

Ingyenes hajóút minden Emirates Dubaj repjegyhez

Ingyenes hajóút minden Emirates Dubaj repjegyhez

Emirates Dubaj repjegyedhez most újabb ingyenes program jár – 1 órás hajótúra, amely során megnézheted a Duba Marina legjobbjait.

Mikor és hogyan vehető igénybe az ingyenes hajótúra?

Nem kell előre foglalnod. Egyszerűen csak bemutatod az Emirates-beszállókártyád, valamint személyidet a Tour Dubai-jegypultjánál a dubaji kikötőben. Egy beszállókártyával egy személy csak egy alkalommal hajózhat. Az ajánlat 2022. május 1. és 31., 10:00 és 16:00 óra közötti sétahajózásra (mindkét dátumot beleértve), és a Tour Dubai nyitvatartási idejének függvényében érvényes. A hajóút időtartama egy óra. Az italokat nem tartalmazza az ajánlat ezen része. Az ajánlat más promócióval nem vonható össze.

A hajóutak az új dubaji kikötő, Dhow Cruise mólójáról indulnak, amely az új hajóterminál közelében fekszik.

Mi is pontosan a Dubai Marina?

A Dubai Marina, Dubaj egyik legexkluzívabb negyede, egy több mint 3 kilométeres homokos partszakaszon található, kilátással az Arab-öbölre. A helyiek és a turisták egyaránt szívesen látogatják a pálmafákkal szegélyezett sétányt, tele van luxusbutikokkal, éttermek.

Az ingyenes Dubai Marina körút mellett kedvezmények is járnak Dubaiba

Szabadtéri vacsora a város legjobb éttermeiben, kötetlen szórakozás világszínvonalú vidámparkokban, pihenés wellness közpotokban és izgalmas művészeti előadások. Az ingyenes körutazáson vagy az AIN DUBAI belépőn kívül a My Emirates Pass számos érdekes kedvezményt is biztosít:

  • 20-25% kedvezmény egyes SPA és WELLNESS létesítményekbe,
  • 20-25% kedvezmény síelésre, golfozásra, moziba és különböző művészeti és színházi előadásokra,
  • 20-25% kedvezmény kiválasztott kulináris éttermekbe,
  • 15% kedvezmény kiválasztott üzletekben.
  • TELJES AJÁNLATI KEDVEZMÉNYEK ITT

Akciós Emirates repjegyek Dubajba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top