Connect with us

Király repjegyek

Aggodalomra nincs ok! Ingyenes biztosítás jár minden repjegyhez

Aggodalomra nincs ok! Ingyenes biztosítás jár minden repjegyhez

Csak képzeld el – épp a várva várt utazásodra készülsz és közvetlenül az indulás előtt betegszel meg. Vagy valami váratlan történik, ami miatt nem tudsz utazni. Rettenetesen bosszantó, ugye? Pont az ilyen és ehhez hasonló helyezetek miatt, lehet a Pelikán.hu oldalon is SZTORNÓ biztosítást hozzáadni a repjegyhez. Miért írunk erről? Bár a Halloween a félelemről szól, a Pelikánnál abszolút nem. Foglald le retúr repjegyed, mert most minden repjegyhez ingyenes biztosítás jár.

Hogyan működik? Foglald le repjegyed és szerezz ingyenes biztosítást

Nincs más dolgod, mint október 31 – november 1 között online lefoglalni repjegyed, és a rendelési folyamat során ingyenesen hozzáadni a SZTORNÓ biztosítást. A biztosítást csak online, a rendelési folyamat során lehet ingyenesen hozzáadni a repjegyhez. Később, a repülőjegy lefoglalása után már nincs lehetőség erre.

Akciós repjegyek

Miért ajánljuk a SZTORNÓ biztosítást

Szolgáltatás lemondása (utazásképtelenség) esetén a Biztosító a Szolgáltató által a Vevő részére bánatpénzként leszámlázott összeget téríti meg az önrészesedés levonásával.

A biztosítás pl. a következő eseményekkel összefüggő utazásképtelenségre terjed ki:

– sürgősségi orvosi ellátást igénylő, előzmények nélküli megbetegedés, baleset

– elhalálozás

– tűz, elemi kár, vagy bűncselekmény által vagyontárgyban okozott kár

– személyi okmányok ellopása biztosítása és az utazás megszakítása


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Retúr repulőjegy Bécsből Eilatba most szuper áron https://t.co/oLrtPxtVuxMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Gyermekkori meséid színtere, avagy Isztambul legismertebb látnivalói https://t.co/MCByiUDnGHMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Mallorca retúrjegy már 24 350 Ft-tól https://t.co/b15JqX6vyIMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Irány a török Dalaman Pozsonyból most 23 280 Ft-tól! https://t.co/jffiQrO2zSMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Isztambul most szuper áron, már 49 900 Ft-tól https://t.co/fhaNDRlQjTMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
5 várva várt épület a világ minden tájáról, amelyek építése 2023-ban fejeződik be https://t.co/uMF66kc8wkMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az oly tökéletes, kantábriai Santander. 5 ok, miért látogasd meg te is! https://t.co/3mnIXiBn7OMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
10 hely Svédországban, ami nem Stockholm, de muszáj látnod https://t.co/kTfODnf9N8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mutatjuk a Ryanair nyári menetrendjét Budapestről https://t.co/fyMyFx4S0YMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Retúr repjegy Bécsből Ibizára most 28 100 Ft-tól! https://t.co/YxOlwlNFyNMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top