Connect with us

Hírek

Indonéziában egy év börtön járhat a házasságon kívüli szexért, a szabály a külföldiekre is vonatkozni fog

Indonéziában egy év börtön járhat a házasságon kívüli szexért, a szabály a külföldiekre is vonatkozni fog

Indonéziában, így a népszerű Balin is egy év börtön járhat a házasságon kívüli szex miatt. Az új szabály a külföldiekre is vonatkozni fog, valamint a házasság előtti együttélés is be lesz tiltva. A helyi parlament döntése hatalmas kritikát váltott ki a lakosság és a turizmus területén tevékenykedő cégek részéről.

Egyelőre nem világos, hogy a törvény mikor lép életbe. A CNN szerint egy hároméves átmeneti időszakról szólnak a hírek.

„Aminek szemtanúi lehetünk, az egy óriási visszalépés az 1998-as forradalom utáni Indonéziának az emberi jogok és az alapvető szabadságjogok védelmében elért fejlődésében.” – jelentette ki Usman Hamid, az Amnesty International Indonesia ügyvezető igazgatója.

A világ legnagyobb muzulmán lakosú országában, Indonéziában az elmúlt években erősödött a vallási konzervativizmus. Az ország egyes részein, köztük a félautonóm Aceh tartományban, ahol tilos az alkoholfogyasztás és a szerencsejáték, már szigorú iszlám törvények vannak érvényben.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top