Connect with us

Magazin

Időjárás: Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom és Törökország!

Imádsz utazni, de a klasszikusok híve vagy? Szeretsz oda visszatérni ahol már jártál? Félsz attól, hogy túl meleg, igazi trópusi kánikula vár és még ezért nem látogattál el az Egyesült Arab Emírségekbe? Ne ítélkezz előre. Ezt a cikket azoknak írtuk, akik szeretik a megszokott Egyiptomot, vagy Törökországot, de mégis kacsingatnak az új felé, a Közel-Kelet felé. Kezdjük az évi átlaghőmérséklettel: Fujairah (EAE) 32,26ºC – mely csak 1 órányi autóútra található Dubaitól, Sharm El Sheikh (Egyiptom) 30,17ºC és Antalya (Törökország) 25,02ºC. Nem is olyan rossz ugye??? De térjünk vissza a főszezonhoz, gondolva itt: június, július és augusztusra. Lejjebb megtalálod a legalacsonyabb és a legmagasabb átlaghőmérsékleteket, így reméljük, hogy az időjárás nem szegi kedved és ellátogatsz a folyékony arany országába.

Advertisement

Fujairah (EAE):

június: 26ºC – 38,4ºC

július: 28,6ºC – 38,7ºC

augusztus: 28,2ºC – 37,8ºC

idojaras

Sharm El Sheikh:

június: 26,5ºC – 37ºC

július: 26,7ºC – 37,5ºC

augusztus: 28ºC – 37,5ºC

shutterstock_251998594-min

Antalya:

június: 20,3ºC – 32,3ºC

július: 23,4ºC – 35,3ºC

augusztus: 23,8ºC – 35,3ºC

idojaras

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top