Connect with us

Hírek

Horvátország: április 9-től oltás és teszt nélkül utazhatunk

Horvátország: április 9-től oltás és teszt nélkül utazhatunk

Horvátország 2022. április 9-én, szombaton eltörölte szinte az összes járványügyi intézkedést, csak az egészségügyi intézményekben és az idősek otthonában marad a maszk viselése.

A nyilvános helyeken egyéni döntés a maszk viselése, a hatóságok a továbbiakban nem szabhatnak ki büntetést a maszk viselésének mellőzésére.

Az Európai Unió állampolgárai szabadon utazhatnak Horvátország területére, de más országokból érkezőknek covid igazolást kell bemutatniuk a belépéskor.

Repjegyek Horvátországba:

Forrás: global-monitoring.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top