Connect with us

Hírek

Hongkong félmillió repjegyet oszt szét

Hongkong félmillió repjegyet oszt szét

A járvány után Hongkong ingyenes repjegyekkel csábítja a turistákat. Egészen a közelmúltig nagyon szigorú intézkedések voltak érvényben a térségben, amelyeket a koronavírussal szembeni zéró tolerancia kínai politikája szabályozott.

Hongkong félmillió jegyet sorsolna ki 2 milliárd hongkongi dollár (254,8 millió dollár) értékben a közelgő kampányuk során. Erről a CNN tájékoztatott.

Hogyan fog működni?

Azok az utazók, akik Hongkongba szeretnének utazni, március 1-től felkereshetik a World of Winners honlapot, és megadhatják nevüket a sorsolásba.

A repjegyeket három hullámban sorsolják ki: március 1-től Délkelet-Ázsia egész területén, április 1-től a kínai szárazföldön élők között, május 1-től pedig a világ többi részén.

A sorsolásszervező azt is leszögezi, hogy: A Repülőtéri Hatóság által támogatott repjegyek turistaosztályra szólnak, és minden kapcsolódó pótdíjat, illetéket és adót a repjegy nyerteseit terhelik.

Hongkong fontos közlekedési csomópont

Hongkong nemcsak Ázsia, hanem az egész világ egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, és a helyi hatóságok szerint több turistát szeretnének megvendégelni, mint 2019-ben.

A magyar utasok általában akciósan utazhatnak Hongkongon keresztül Délkelet-Ázsia országaiba. Bár Közép-Európából nincs közvetlen járat Hongkongba, Hongkong számos fapados légitársaság bázisa.

Forrás: BBC


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top