Connect with us

Király repjegyek

Hihetetlenül olcsó India! Csak 99 900 Ft!

Fedezd fel India igazi szellemét! Látogass el Mumbai-ba – India legnagyobb városába, Bécsből és most verhetetlen áron 99 990 Ft-ért. Időpontokat egészen novembertől júniusig találsz, de azt ajánljuk, hogy foglald le gyorsan, mivel ilyen szuper áron nem fogsz eljutni Indiába. Itt találod az időpontokat:

Advertisement

Bécs – Mumbai (India) – Bécs

Most csak ➡ 99 900 Ft (Etihad – Air Berlin)

Az egyik legnépesebb ország a világon és Mumbai az egyik legnagyobb város a világon. Üdvözöljük a színes Mumbai-ban a kontrasztok városában. Olyan negyedeket találhatsz, ahol minden a luxusról szó de vannak olyan nyomornegyedek is, amelyeket a Gettó milliomos filmben láthattál.

India

Mumbai

Amint fellégeztél a kulturális sokkból, mindenképp el kell látogatnod a Gate of India-hoz, Tadzs Mahal Palotához, Chowpatty parthoz, valamint át kell élned az igazi Mumbai forgalmi dugókat, ahol 1 km megtétele is sok időbe fog kerülni, valamint ne hagyd ki az indiai konyhát sem, de készülj fel az igazán ízletes, de csípős ételekre. Ezt a helyet biztosan fájó szívvel fogod elhagyni és teli érzelmekkel térsz majd haza.

India


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top