Connect with us

Király repjegyek

Helló Kanári-szigetek! Pár jó ok, miért mondj te is IGENT!

Helló Kanári-szigetek! Pár jó ok, miért mondj te is IGENT!

Egy kicsit Európa, egy kicsit Afrika. A Spanyolországhoz tartozó szigetek hatalmas vulkánjaival, kilométereken át húzódó homokdűnéivel, szörfözésre is alkalmas hullámaival és persze mediterrán éghajlatával vonzza a turistákat. Hihetetlen, hogy ezek a furcsa szigetek még mindig Európa részét képezik, és most szuper áron foglalhatsz Gran Canariára, Tenerifére, Fuertevunturára sőt még Lanzarotere is! Ha még hezitálnál, akkor maradj velünk, ugyanis hoztunk pár nyomós érvet miért mondj te is igent a Kanári-szigetekre!

Mert nagy a választék

Ha azt gondoltad, hogy a Kanári-szigetek Teneriféből és Gran Canariából állnak, akkor sajnos tévedésben éltél. Ez idáig! Természetesen nem hagyhatjuk ki a jól ismert Gran Canariát, Lanzarotet és Tenerifét, de ott vannak a kisebbek is: Fuerteventura, El Hierro, La Gomerra és La Palma is.

Mert az időjárás az év nagy részében neked kedvez

A szigetek közel fekszenek az afrikai partokhoz, ezért se lehet panasz az időjárásra. Több utazási magazin szerint, pont a Kanári-szigetek rendelkeznek a legjobb klímával. Ha a nyarat inkább a Balcsinál töltenéd, de télen kiesnél otthonról, akkor csak ajánlani tudjuk.

Mert annyira sokszínűek

A nyüzsgő Gran Canariatól, a gyönyörű Fuerteventurán át, Tenerife csodálatos hullámait persze nem hagyhatjuk ki és Lanzarote holdbéli táját pedig duplán nem! Mindegyik más-más hangulattal, természeti képződményekkel és látnivalókkal vár.

Akciós repjegyek:

Como esta?

Bár a hivatalos nyelv a spanyol, a helyiek nagyon jól beszélnek angolul.

Mert azok a partok … 10/10

Egy jó nyaralás legfontosabb összetevője a tenger és a Kanári-szigeteken nincs hiány jobbnál-jobb strandokból. Fekete homokos, kavicsos, nyüzsgő, turista mentes, lassan mélyülő és folytathatnánk.

Mert snorkellingezni és búvárkodni kötelező

Legyél kezdő vagy akár rutinos búvár, a spanyol szigetek tökéletesek a víz alatti világ megcsodálására. Ha még sosem búvárkodtál volna, akkor sincs baj – snorkellingezést is csak ajánlani tudjuk.

Mert a természet nagy varázsló

A Kanári-szigetek biztosan a sorban álltak, amikor a természeti furcsaságokat osztogatták. Mivel egy ún. köpenyoszlop felett keletkeztek, minden szigeten egy-egy vulkán található. Tenerife büszkélkedhet Spanyolország legmagasabb pontjával is egyaránt. Gran Canaria úgymond 3 részre oszlik, északon buja a növényzet, közepén kopár vulkanikus, míg délen sivatagos a táj. Lanzarote földfelszínéből mintegy 300 vulkán emelkedik ki, a kopár, holdbéli tájat egy-egy citrusültetvény vidítja fel.

Mert sajtból sosem elég

A sajtimádók szó szerint imádni fogják a szigeteket, mert szinte mindegyik legalább egy fajtát termel. Erről a World Cheese Awards díj is árulkodik, amit már egyszer megnyertek!

Mert a boraik kiválóak

A vulkanikus föld nem csak remek látvány, de a bortermelés alapjainak is számít a Kanári-szigeteken és a fent említett sajtokkal nem lehet semmit elrontani!

Mert láthatod akár a Tejutat is

A csillagos égboltban van valami káprázatos, és ha elég szerencséd van, valamint nem az egyik legnyüzsgőbb részen szállsz meg, akár a Tejutat is láthatod az éj folyamán. És ez már azért nagyon cool, nem?

Mert a szörfösök is imádják

Ha szereted aktívan eltölteni a nyaralásod, akkor Lanzarote vagy Tenerife lesz a befutó. Tömérdek szörfiskola és garantáltan a legjobbaktól tanulhatod meg a hullámlovaglás titkait.

Mert mindenkinek csak ajánlani tudjuk

A Kanári-szigetek nem csak sokszínű természettel, de szállásokkal és programokkal is rendelkezik. Legyen az all inclusive szálloda vagy apartman, mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Vannak bulizósabb részek és persze csendesebb, nyugodtabbak is.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (5 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top