Connect with us

Király repjegyek

Ne habozz: Hawaii Barcelonából már 115 900 Ft-tól!

Szuper ajánlat Európából Hawaiira! A legszebb szigetek és kétségkívül az egyik legcsodásabb hely a világon jelenleg viszi a pálmát. Vásárold meg most akciósan repjegyed már 115 900 Ft-tól – mivel időpontokat novembertől egészen 2018 januárig találsz. Figyelem, foglalj gyorsan a repjegyek rohamosan fogynak!

Barcelona – Honolulu – Barcelona már 115 900 Ft-tól

Időpontok ITT

hawaii strandok

Budapest – Barcelona – Budapest ➡Ryanair-rel

Budapest – Barcelona – Budapest ➡Wizzair-rel

Hawaii minden igazi utazó álma. Egyáltalán nem nehéz megérteni, hogy miért is nevezik paradicsomnak. Csak nézd meg például a következő képeket. A hófehér partokat a zöld színű dzsungelek váltják fel, hatalmas hegyek és  itt-ott néhány vulkán tarkítja a környezetet. Ez a hely nem csak egy természeti paradicsom. Hawaii ideális, különösen azok számára, akik szeretnének felfedezni új kultúrákat. Itt találkozhatsz polinézekkel, európaiakkal, amerikaiakkal és ázsiaiakkal is. Tény, hogy szinte a világ minden pontjáról járnak ide turisták, emellett egy jó tipp a vakációra is!

hawaii tancosno

Honolulu a Waikiki strand miatt lett ismert. A városban enyhe, trópusi az éghajlat és a hőmérséklet szinte változatlan egész évben. Átlagosan körülbelül 28-30 °C. A víz nyári átlagos hőmérséklete 27 °C, télen pedig 25 °C.

szorfdeszka

turista hawaii

vizeses hawaii

hula hawaii tanc

hawaii delfinek


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top