Connect with us

Utazások

HO-HO-HOOO! Mikulás napi HAPPY HOUR – repjegyes utazások 15 000 forinttal olcsóbban

HO-HO-HOOO! Mikulás napi HAPPY HOUR – repjegyes utazások 15 000 forinttal olcsóbban

Utazni mindenki szeret, de olcsón utazni még többen. Még szerencse, hogy most kezdődött el a Mikulás napi akciónk! Válassz szuper utazásaink közül, nézelődj Rómában vagy Nizzában, szippants magadba egy kis napsútést Máltán vagy az Emirátusokban és fedezd fel az Örök tavasz szigetét, Madeirát akciósan. Használd a “MIKULAS” kedvezményes kódot és spórolj meg 15.000 Ft-ot. Az akció csak december 8.-ig 23:30-ig tart! Ezért ne gondolkozz sokat, foglalj most!

Hogyan tudod felhasználni a kódot?

  1. Válaszd ki az utazásod, a megfelelő dátumot, stb.
  2. Töltsd ki a személyes adataidra vonatkozó felületet
  3. Majd a Fizetési mód lépésben, a kedvezményes kupon mezőbe add meg a MIKULAS kódot
  4. Ezután automatikusan levonjuk a 15 000 forintos kedvezményt a megrendelés árából

A 15 000 Ft kedvezményt a rendelés teljes értékéből vonjuk le és csak a kategóriában feltüntetett, repülőjegyet is tartalmazó utazásokra érvényes. A megrendelés min. ára nem lehet alacsonyabb 130 000 Ft-nál.

Hova tudsz akciósan foglalni?

1. Repjegyes utazás Máltára 3* hotellel, reggelivel és transzferrel 65 400 Ft-tól

2. Repjegyes utazás Isztambulba 4* központi hotellel, reggelivel 87 400 Ft-tól

3. Repjegyes utazás Rómába 3* közkedvelt hotellel, reggelivel 64 400 Ft-tól

4. Repjegyes utazás Dubajba 3* közkedvelt hotellel, reggelivel 124 400 Ft-tól

5. Repjegyes utazás Madeirára 4* remek hotellel, reggelivel és privát transzferrel 120 400 Ft-tól


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top