Connect with us

Király repjegyek

Hajnan Budapestről az Air France légitársasággal 149 900 Ft-tól

RIADÓ! Foglald le repjegyed a kínai Hajnan tartományba, pontosabban Hajkou városába, amit tengeri kikötőnek és Kókuszvárosnak is neveznek. Az Air France légitársaság akciójának köszönhetően, parádés áron utazhatsz a távoli Kínába, mégpedig 149 900 Ft-ért. A repülőjegy ára tartalmazza a 23 kg-os feladott poggyászt is.

Egyébként Kína Hawaiiának istartják, a helyiek szerint sehol sincs ilyen selymes homok, mint itt és valóban egy rejtett paradicsomra emlékeztet.

Hajnan 149 900 Ft

✅időpontok: december – július ✅23 kg poggyász ✅2 átszállás 

Budapest – Hajkou – Budapest 149.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Hajnan

Bár Kínát leginkább a felhőkarcolókkal és az ókori látnivalókkal párosítjuk, ez a tartomány teljesen más. Kiváló szolgáltatások, hosszú partok, pálmafák, szikrázó napsütés vár. Minden tényező adott egy szuper egzotikus nyaraláshoz.

Hajnan

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top