Connect with us

Hírek

Friss: újra közlekedik a Qatar Airways járata a Maldív-szigetekre!

Friss: újra közlekedik a Qatar Airways járata a Maldív-szigetekre!

A Maldív-szigetek kormánya a koronavírus-járvány vonatkozásában az egész ország területére érvényes egészségügyi vészhelyzetet augusztus 7-ig meghosszabbította, ugyanakkor az ország július 15-ével megnyitotta határait a turisták előtt. A Qatar Airways az első légitársaság, amely július közepétől ismét üzemelteti menetrend szerinti járatait a szigetcsoportra.

Advertisement

A Qatar Airways az egyik olyan légitársaság, amelynek flottája a járvány ideje alatt sem állt le teljesen. Folyamatosan nő az újra elérhető úti célok száma és a járatok gyakorisága, július közepétől már az Indiai-óceánon fekvő szigetcsoportra is újraindította menetrend szerinti járatait. A Maldív-szigetek fővárosába, Maléba immár napi járat közlekedik.

A jelenleg hatályos intézkedések a Maldív-szigeteken:

  • Az ország megnyitotta a határait július 15-étől. Az elérhető vízumszolgáltatásokról itt érdeklődhet: https://immigration.gov.mv/
  • Minden utasnak érkezése előtt 24 órával egy önbevalláson alapuló, az egészségügyi állapotára vonatkozó nyilatkozatot kell benyújtania az „Imuga” portálon keresztül. 
  • Minden Maldív-szigetekre érkező utas kötelező egészségügyi ellenőrzésen kell részt vegyen.
  • Az ország területére történő belépéssel kapcsolatos fontosabb kérdésről itt tájékozódhat: https://covid19.health.gov.mv/new-normal-faq-for-visiting-the-maldives/

A Maldív-szigetekre beutazó magyar állampolgároknak, valamennyi beutazási forma (turisztikai, üzleti, tanulmányi stb.) esetén vízummal kell rendelkezniük. További információt ezen a linken találsz, illetve Maldív-szigetek Brüsszeli Nagykövetség honlapján.

Akciós Qatar repjegyek Budapestről!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

A Mount Everest ősszel nyílik meg a nagyközönség számára https://t.co/27nkMARq4GMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
5 ok, miért érdemes meglátogatni a Bledi-tavat https://t.co/4W3KLWnXYmMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Tapintható misztérium, avagy a világ legszebb templomai (2. rész) https://t.co/jQxZLyirWRMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Athén – programok, látnivalók egy helyen! https://t.co/JMJ3Kvwx6uMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
FRISS HÍREK: Sárga besorolású lett Spanyolország https://t.co/cjamSfjbOQMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Isteni partok, finom ételek – a Michelin-csillagos Málta! https://t.co/81kNucZqJwMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
NAP AJÁNLATA: Wellness hétvége Bükfürdőn 36 900 Ft-tól https://t.co/mZygatZfgEMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
A Ryanair a legtöbb járatot üzemelteti Európában, második helyen az Easyjet majd a Turkish Airlines https://t.co/sh9Ame7wjKMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Újjáéled a Lauda légitársaság, de Lauda Europe néven fog repülni https://t.co/A7J1SuokYWMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top