Connect with us

Király repjegyek

Forró CANCÚN Bécsből 126 900 Ft-ért (időpontok a főszezonra)

Aki most habozik, az lemarad Mexikóról! Foglalj, mint a villám vagy még annál is gyorsabban. Bécsből Cancún, Mexikó város és Guadalajara fantasztikus áron! Repülj a Delta vagy Air France légitársasággal, a repjegy ára tartalmazza a feladott poggyászt is!

Cancún

✅ UTOLSÓ HELYEK ✅ feladott poggyász ✅ rövid átszállás

Bécs – Cancún – Bécs 126.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT

Cancún

✅ rengeteg időpont ✅ feladott poggyász

Bécs – Cancún – Bécs 128.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT

Guadalajara

✅ UTOLSÓ HELYEK ✅ feladott poggyász ✅ rövid átszállás

Bécs – Guadalajara – Bécs 129.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT

Mexikó város

✅ UTOLSÓ HELYEK ✅ feladott poggyász ✅ rövid átszállás

Bécs – Mexikó város – Bécs 129.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top