Connect with us

Király repjegyek

Foglalj 50% kedvezménnyel: airBaltic repjegyek Bécsből 29 900 Ft-ért

Foglalj 50% kedvezménnyel: airBaltic repjegyek Bécsből 29 900 Ft-ért

Lettország? Litvánia? Észtország vagy Finnország? Járd be a legtutibb Balti országokat Európa egyik legjobb légitársaságával. Az airBaltic akciójának köszönhetően 29 900 Ft-ért foglalhatod le repjegyed Bécsből. Közvetlenül Rigába repülhetsz, egy átszállással viszont Vilniusba, Palangába, Tallinnba, Helsinkibe, Tamperebe és Turkuba, ráadásul Osloba és Stockholmba is akciósan tudsz foglalni. Időpontokat szinte az egész 2024-es évre találsz, pontosabban, téli, tavaszi és nyári hónapokra is.

airBaltic akciós repjegyek:

Honnan? Bécsből

Kivel? airBaltic

Mikor? időpontok januártól egészen szeptember végéig találsz

Megváltoztak a terveid? Módosítsd repjegyed legújabb szolgáltatásunkkal

A váratlan eseményeket nem minden esetben fedezi a biztosítás, vannak dolgok, amelyeket nehéz megmagyarázni, ezért találtuk ki új szolgáltatásunkat: „Bármilyen okból történő módosítást”.

Megengedett poggyász

Az airBaltic járatain minden turista osztályú utas 1 kézipoggyászt (55x40x23 cm) + 1 személyes tárgyat (30x40x10 cm) 8 kilogramm össztömegben vihet magával.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top