Connect with us

Király repjegyek

Flamingók és azúrkék tenger! Irány Aruba 189 900 Ft-ért

Solo ta brilla. Süt a nap. Ezt a mondatot Arubán gyakrabban hallhatod, mint bárhol máshol a Karib-szigeteken. A meleg türkiz tenger és a hűsítő passzátszelek miatt, Aruba az állandó napsütés és a puha, fehér homokos strandok otthona. Kóstolj bele a karibi életérzésbe, utazz Arubára most fantasztikus áron, már 189 900 Ft-ért! Időpontokat októbertől egészen márciusig találsz! De igyekezz, ilyen áron ritkán foglalhatsz.

ARUBA 189.900 Ft-ért

 United Airlines ✅ időpontok október – március között ✅ 23 kg poggyász

Budapest – Aruba – Budapest 189.900 Ft    FOGLALD LE ITT

A 30 kilométer hosszú és 9 kilométer széles (a legszélesebb pontján) sziget a Holland Királyságot alkotó négy ország egyike. A kis sziget lapos terepen fekszik, nincsenek folyói, főként kaktuszok és divi divi fák alkotják, melyekre nemzeti kincsként tekintenek. Aruba számos látványos geológiai formációval rendelkezik, amelyeket évszázadokon át az óceán hullámainak eróziója okozott, egyedi formájú sziklákat és lenyűgöző természetes medencét teremtve.

Aruba elsősorban tengerparti úti cél, és minden strandolni vágyó szívét elragadja a fehér homokos strandok szépségével. A híres Eagle Beach a világ tíz legjobb strandja közé sorolható. A víz teljesen kristálytiszta, a puha fehér homok kilométereken át húzódik!

A sziget északnyugati csúcsán, az Arashi strand közelében látható az 1910-ben épült kaliforniai világítótorony. Az SS Kaliforniai hajóról kapta a nevét, amely a világítótorony építését megelőző években süllyedt el. A világítótornyot naplementekor érdemes meglátogatni, mert valóban felejthetetlen látványban lehet részed.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top