Connect with us

Hírek

Finnország korlátozások nélkül fogadja az oltottakat

Finnország korlátozások nélkül fogadja az oltottakat

Finnország korlátozások nélkül fogadja az oltottakat. Sem negatív tesztet, sem karantént nem írnak elő májustól.

Finnország minden, a WHO vagy az Európai Gyógyszerügynökség által biztonságosnak ítélt vakcinával érkező utas esetében sem negatív teszteredményt, sem karantént nem ír elő májustól. A Finnair közleménye szerint a hatósági előírásokkal összhangban az oltási igazolással a negatív PCR-, vagy antigén-teszt, illetve a védettségi igazolás is kiváltható május 11-től. Az első adaggal történt oltás és az utazás időpontja között azonban előírás, hogy legalább 21 napnak el kell telnie.

Az igazolásnak az oltás fajtáján kívül tartalmaznia kell az utas nevét, születési idejét, illetve az első adaggal történt oltás időpontját. Azok, akik nem tudnak ilyen igazolást felmutatni, a belépéshez negatív PCR-, vagy antigén-tesztre, vagy a betegségen való átesésről szóló – szintén nem magyar – igazolás szükséges.

(Forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top