Connect with us

Hírek

A Finnair légitársasággal Thaiföldre és Japánba is utazhatunk majd!

A Finnair légitársasággal Thaiföldre és Japánba is utazhatunk majd!

Napi hetvenöt járat és ötvenegy úti cél. Ez a finn légitársaság terve a 2020/2021-es téli repülési szezonra. A légitársaság összekapcsolja Helsinkit Európa legnépszerűbb városaival, és számos érdekes ázsiai úti célra is elrepít minket. Az európai őszi utazási korlátozások miatt azonban több útvonalon csökkenti a menetrend szerinti járatok számát.

A Finnairt 2013-ban a legjobb európai légitársaságnak választották, így nem meglepő, hogy Észak-Európa egyik legnagyobb légitársaságaként tartják számon. Idén novembertől márciusig napi 75 járat indítását tervezi. A téli szezonban a finn légitársaság Bangkokba, Hongkongba, Nanjingba, Szöulba és Tokióba is indít majd járatokat. De New Yorkba és Szingapúrba is repülhetünk velük…

A Finnair frissítette előzetes repülési menetrendjét az április 1-jén kezdődő 2021-es nyári szezonra is. A tervek között szerepel a dél-koreai Busan városa, de nyárra tervezik a tokiói Haneda repülőtérre induló járatokat is. A légitársaság azonban továbbra is felülvizsgálja a menetrendeket a kereslet és a folyamatosan változó utazási korlátozásoknak megfelelően.

A Finnair naponta közel 200 járatot üzemeltetett volna ősszel, az utazási korlátozások szigorítása miatt azonban jelentősen csökkent a kereslet, a mostani tervek szerint októbertől alig 70-80 járat lesz csak elérhető kínálatukból. Ezzel a korábban októberre tervezett járatok több mint felét leállítja, vagy el sem indítja. Az év tizedik hónapjára tervezett bergeni, barcelonai, madridi, szentpétervári és stuttgarti útvonalnyitást elhalasztották, a belföldiek közül a turkui és a tamperei nem fog elindulni. Egy évvel ezelőtt a Finnair naponta 350 járatot üzemeltetett több mint száz európai, ázsiai és észak-amerikai célállomásra.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top