Connect with us

Király repjegyek

Finnair repjegyek Ázsiába 144 900 Ft-tól (5 úti cél)

Finnair repjegyek Ázsiába 144 900 Ft-tól (5 úti cél)

Kiváló légitársaság, szupergyors átszállások, nagy poggyász és 5 ázsiai úti cél! A Finnair légitársaságnak köszönhetően most akár 144 900 Ft-tól vásárolhatod meg repjegyed a távoli és ősi Kínába, a buja zöld Szingapúrba, sőt a kaotikus Bangkokot is megtalálod listánkon. De ezek a repjegyek se lesznek itt örökké, ha Ázsia szíved csücske, nyomás foglalni.

Kanton 144 900 Ft

✅időpontok: május – október között ✅1 rövid átszállás ✅23 kg poggyász

Repjegy    FOGLALD LE ITT

Bangkok 149 900 Ft

✅időpontok: augusztus – október között ✅1 átszállás ✅23 kg poggyász

Repjegy    FOGLALD LE ITT

Peking 151 900 Ft

✅időpontok: augusztus – december között ✅1 átszállás ✅23 kg poggyász

Repjegy    FOGLALD LE ITT

Szingapúr 169 900 Ft

✅időpontok: április – november között ✅1 átszállás ✅23 kg poggyász

Repjegy    FOGLALD LE ITT

Hong Kong 169 900 Ft

✅időpontok: április – november között ✅1 átszállás ✅23 kg poggyász

Repjegy    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top