Connect with us

Király repjegyek

EVA nem viccel! 167 900 Ft-tól elrepít Ázsiába!

EVA nem viccel! 167 900 Ft-tól elrepít Ázsiába!

Nap kérdése: 5* légitársaság, közvetlen járatokkal Bécsből Bangkokba, kiváló fedélzeti ellátással és Hello Kitty repcsikkel is. Na, melyik az? Természetesen a prémium EVA AIR-ről van szó. De a lényeg az, hogy 167 900 Ft-tól foglalhatod le repjegyed a legcoolabb ázsiai úti célokba, köztük Koh Samuiba, Cebura vagy a közkedvelt Balira is. Neked már megvan a repjegyed?

Bangkok 167 900 Ft

✅közvetlen járat ✅időpontok szeptembertől – júniusig ✅30 kg poggyász

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Manila 179 900 Ft

✅1 átszállás Bangkokban ✅időpontok szeptembertől – júniusig ✅30 kg poggyász

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Repjegyek Bali 193 900 Ft

✅1 átszállás Bangkokban ✅időpontok novembertől – júniusig ✅30 kg poggyász

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Koh Samui 206 900 Ft

✅1 átszállás Bangkokban ✅időpontok szeptembertől – júniusig ✅30 kg poggyász

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Repjegyek Cebu 209 900 Ft

✅1 átszállás Bangkokban ✅időpontok szeptembertől – júniusig ✅30 kg poggyász

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Miért érdemes az Eva Air légitársasággal repülni?

Ázsiába készülsz? Közvetlen járatot keresel pénztárcabarát áron, de a fedélzeti kényelem is fontos szempont? Nemrég kipróbáltuk az EVA Air járatait, a légitársaság egyébként 5* minősítéssel büszkélkedik a SKYTRAX-től. Benned is felmerült a kérdés, hogy vajon mit kínálnak egy 12 órás út során Tajpejbe vagy Bangkokba? Milyen az ételek, szórakoztatórendszerük, és nem utolsó sorban, mik azok az apróságok, ami miatt igazi élmény velük repülni? Olvasd el részletes beszámolónkat és egyben a prémium és a turista osztály összehasonlítását. Megpróbálunk minden kérdésre választ adni. Beszámoló ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top