Connect with us

Hírek

Az EU határai hamarosan nyitnak a beoltottak előtt

Az EU határai hamarosan nyitnak a beoltottak előtt

Az EU tagállamok diplomatái egyetértettek abban, hogy az EU határait újra meg kell nyitni a koronavírus ellen mindkét oltással rendelkezőek számára. Továbbá szó esett arról is, hogy megváltoztatnák az új esetek számának kritériumait, amelyeket egy országnak el kell érnie, mielőtt kockázatosnak nyilváníthatják az EU tagállamai számára.

Csak abban az esetben vennék le a zöld listáról az egyes országokat, amennyiben 75 új fertőzöttet regisztrálnának 100 000 lakosra. Mostanáig 25 fertőzöttnél már lekerültek az országok az említett listáról.

Az új járvány enyhítési intézkedéseket az EU miniszterelnökei és elnökei is megvitatják a jövő heti, május 24-25-i brüsszeli csúcstalálkozón.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top