Connect with us

Hírek

Érvényes belépési feltételek Ciprusra 2022. január 4-től

Érvényes belépési feltételek Ciprusra 2022. január 4-től

2022. január 4-től január 15-ig a Ciprusi Köztársaságba érkező összes utasnak az utazás megkezdése előtt 48 órán belül végzett negatív PCR-teszt eredménnyel kell rendelkezniük a szigetországba történő beutazáshoz. Emellett minden 12 éves és idősebb, repülővel vagy hajóval a köztársaságba érkező utasnak érkezéskor is PCR-tesztnek kell alávetnie magát, függetlenül attól, hogy be van-e oltva vagy sem és melyik országból érkezik, illetve rendelkezik-e Covid-19 gyógyulási igazolással. A vizsgálat költségét (15 euró v. 19 euró) az utasok fizetik.

A szigetország egyelőre nem kéri a harmadik oltás (emlékeztető oltás) igazolását a beutazáshoz.

A 18 éven aluliakra vonatkozó beutazási szabályok:

  1. 12 éves kor alatt korlátozásmentes (nincs teszt, nincs karantén) a beutazás Ciprusra. A kiskorú kísérőjére vonatkozóan nincs külön beutazási szabályozás.
  2. Betöltött 12. életévtől kezdődően a nagykorúakra vonatkozó általános szabályozás érvényes.

Ezenfelül minden utasnak regisztrálnia kell a Cyprus Flight Pass-on keresztül: https://cyprusflightpass.gov.cy/

Repjegyek Ciprusra:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top