Connect with us

Király repjegyek

Emirates repjegyek: 20 úti cél 124 900 Ft-tól

Emirates repjegyek: 20 úti cél 124 900 Ft-tól

Pazar légitársaság, letisztult fedélzet, kényelmes székek, isteni ételek, szórakoztató rendszer, ami majd nem hagy aludni és 20MB ingyenes Wi-Fi. Kihagytunk valamit? Az Emirates-szel repülni, mondanom sem kell, felejthetetlen élmény, a kiváló szolgáltatások mellett, népszerű úti célokba repít az öböl-menti légitársaság. De csak, hogy egy párat megemlítsek, fényűző Dubai 124 900 Ft-ért, Phuket a főszezonban 165 900 Ft-ért, trópusi Maldív-szigetek 179 900 Ft-ért vagy Bali 199 900 Ft-ért.

Ha neked az Emirates tuti befutó, jobb helyen nem is lehetnél! Nézd meg a repjegyeket és foglalj!

Emirates repjegyek 124 900 Ft-tól

Budapest1 átszállás20 úti cél1 átszállásBudapest
DubaiDubai
124.900 Ft-tól Foglalj

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top