Connect with us

Hírek

Emirates: teljes leállás és mégsem! Néhány országba indulnak a járatok!

Emirates: teljes leállás és mégsem! Néhány országba indulnak a járatok!

Vasárnap futótűzként terjedt el a hír, hogy a jelenlegei helyzetre való tekintettel a dubaji székhelyű légitársaság ideiglenesen minden személyszállító járatát leállítja március 25-től, és csak az árufuvarozásért felelős Skycargo üzletág üzemel tovább. A vállalat a kényszerleállást a délutáni órákban jelentette be a hivatalos facebook oldalán… A határozatot azonban később módosítottak! Mutatjuk hogyan!

Advertisement

Ahmed bin Szaíd Al-Maktúm, az Emirates Group vezérigazgatója bár hangsúlyozta, hogy a légitársaság anyagi helyzete stabil, jelentős mennyiségű szabad készpénzállománnyal rendelkezik, az országok korlátozó intézkedései miatt kénytelen volt a személyszállítás leállítása mellett dönteni. Mint mondták, egyenlőre nincs értelme az utasszállítást folytatni. Miután azonban több országtól kaptak arra vonatkozó kéréseket, hogy segítsék az utazók hazajuttatását, az Emirates úgy döntött, hogy amíg a határok nyitva lesznek, és kereslet mutatkozik folytatja az utasszállító járatok üzemeltetését.

Az Emirates továbbra is indít járatok a következő országokba: Egyesült Királyság, Svájc, Hongkong, Thaiföld, Malajzia, Fülöp-szigetek, Ausztrália, Dél-Afrika, Dél-Korea, USA, Kanada, Japán, és Szingapúr.

A vállalat döntését többen is örömmel fogadták… A 300 nemzetközi díj és elismerés mellett újabb bizonyítékát mutatták annak, hogy nem csak az utasok kényelme, de biztonsága is prioritást élvez számukra.

Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

A British Airways felfüggesztette gatwicki járatait https://t.co/3O1X059WBqMennyi ideje jött ki ez a hír? 15 óra
Veszélyben a Budapest Airport útvonalhálózata? https://t.co/oJTOt9VLE9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 19 óra
Milyen hatással van a klímaváltozás a világ emlékműveire? https://t.co/iLCAIJ9IT0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 19 óra
Tavasz a havon, szerelem a gleccseren. Skandinávia legszebb helyei https://t.co/C3KzahOtTGMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Útmutató az istenek szigetére, Balira https://t.co/IiOe6GHxySMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Leálltak az EasyJet kereskedelmi járatai https://t.co/2k5EvRcA9iMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mentesítő járatok indulnak szerdán az USA-ból és Kanadából https://t.co/FYXn3tn9Q9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Kóla piszoárban, avagy 5 furcsa kávézó szerte a világban… https://t.co/eKvbiumj9BMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Várhatóan teljesen leáll az utasforgalom a budapesti repülőtéren https://t.co/DC52uYkY36Mennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Vulkáni vacsora a szabadság 9 árnyalatában. Ja, bocs, szigetén. Azori-szigetek, megyünk! https://t.co/WVa4kPo384Mennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top