Connect with us

Hírek

Emirates: teljes leállás és mégsem! Néhány országba indulnak a járatok!

Emirates: teljes leállás és mégsem! Néhány országba indulnak a járatok!

Vasárnap futótűzként terjedt el a hír, hogy a jelenlegei helyzetre való tekintettel a dubaji székhelyű légitársaság ideiglenesen minden személyszállító járatát leállítja március 25-től, és csak az árufuvarozásért felelős Skycargo üzletág üzemel tovább. A vállalat a kényszerleállást a délutáni órákban jelentette be a hivatalos facebook oldalán… A határozatot azonban később módosítottak! Mutatjuk hogyan!

Ahmed bin Szaíd Al-Maktúm, az Emirates Group vezérigazgatója bár hangsúlyozta, hogy a légitársaság anyagi helyzete stabil, jelentős mennyiségű szabad készpénzállománnyal rendelkezik, az országok korlátozó intézkedései miatt kénytelen volt a személyszállítás leállítása mellett dönteni. Mint mondták, egyenlőre nincs értelme az utasszállítást folytatni. Miután azonban több országtól kaptak arra vonatkozó kéréseket, hogy segítsék az utazók hazajuttatását, az Emirates úgy döntött, hogy amíg a határok nyitva lesznek, és kereslet mutatkozik folytatja az utasszállító járatok üzemeltetését.

Az Emirates továbbra is indít járatok a következő országokba: Egyesült Királyság, Svájc, Hongkong, Thaiföld, Malajzia, Fülöp-szigetek, Ausztrália, Dél-Afrika, Dél-Korea, USA, Kanada, Japán, és Szingapúr.

A vállalat döntését többen is örömmel fogadták… A 300 nemzetközi díj és elismerés mellett újabb bizonyítékát mutatták annak, hogy nem csak az utasok kényelme, de biztonsága is prioritást élvez számukra.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top