Connect with us

Hírek

Ingyenes belépő a Jövő Múzeumába: fedezd fel Emirates repjegyeddel Dubaj legszebb látnivalóját

Ingyenes belépő a Jövő Múzeumába: fedezd fel Emirates repjegyeddel Dubaj legszebb látnivalóját

Nemcsak azért ajánljuk az Emirates járatait Dubajba, mert hihetetlenül kényelmesek és gyorsak. Azért is, mert bónuszként teljesen ingyenesen megtekintheted a Jövő Múzeumát. A normál belépő ára körülbelül 15 000 Ft. Arról nem is beszélve, hogy ez egy igazán egyedi élmény. A Dubajban található Jövő Múzeumát a National Geographic a világ 14 legszebb múzeuma közé sorolta. Az ingyenes belépéshez szükséges feltételeket a cikk végén találod.

77 méteres és egyfajta építészeti csoda, amely interaktív kiállítások sorozatán keresztül enged betekintést a jövőbe. A Jövő Múzeuma arra invitálja a látogatókat, hogy megtapasztalják azokat a technológiákat és trendeket, amelyek az emberiség jövőjét alakítják.

Kép forrása: Shutterstock/Mo Azizi

Az oszlopok nélküli épület 30.000 négyzetméteres területével egyben új globális szellemi központot is jelent. Ez egy „élő laboratórium”, amelynek célja az innováció támogatása, ösztönözve a tudományos felfedezések új korszakát a régióban és azon túl.

Kép forrása: Shutterstock/BONDART PHOTOGRAPHY

A múzeum külterét egy kert alkotja 100 növényfajtával, amelyek tükrözik az Egyesült Arab Emirátusok örökségét és biológiai sokféleségét. Sőt, a múzeum homlokzata “arabul is beszél”. Valójában egy képernyő, amely Mohammed Bin Rashid Al Maktoum sejk költészetét ábrázolja, amelyet Mattar bin Lahej kalligráfiája egészít ki. A homlokzatot körülvevő három idézet közül az egyik fordításban a következőt jelenti: „A jövő azoké, akik el tudják képzelni, megtervezni és megvalósítani. Nem olyasvalami, amire vársz, hanem inkább amit megalkotsz.”

Hogyan szerezhetsz ingyenes belépőket a Jövő Múzeumába?

  • Foglald le Emirates Dubaj repjegyed a Pelikánon keresztül 2023. március 21 . és 2023. április 10.-e között.
  • A repjegyet 2023. április 9. és 2023. június 30. közötti járatra kell lefoglalni
  • A kódot legkésőbb július 15.-ig kell felhasználni. A kód egy belépésre érvényes.
  • A foglalást követő héten belül megkapod az egyedi kódot, amit a jegyfoglaláskor megadott e-mail címre küldünk el. Ezt a kódot a Jövő Múzeuma honlapján válthatod belépőjegyekre egy adott dátumra és időpontra.
  • A foglalás utolsó lépésében a „DISCOUNT CODE” mezőbe írd be az e-mailből kapott kódot, és egy adott időpontra szóló foglalással ingyenes belépőjegyet kapsz. A foglalást követően a belépőjegy nem módosítható.
Jövő Múzeuma weboldala

Emirates repjegyek Dubajba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top