Connect with us

Hírek

Az Emirates légitársaság a leginkább Covid-biztos

Az Emirates légitársaság a leginkább Covid-biztos

A Safe Travel Barometer COVID-19 járvánnyal kapcsolatos legfrissebb egészségügyi felmérése alapján, az Emirates lett a leginkább Covid-biztos légitársaság. A vizsgált 230 légitársaság közül a dubaji székhelyű vállalat 4,4 pontot ért el a maximális 5-ből.

Safe Travel Barometer a világ legátfogóbb biztonsági paramétereit használja amikor légiközlekedési, turisztikai és vendéglátó ágazat szereplőit vizsgálja és minősíti. A COVID-19 világ járvánnyal kapcsolatos legfrissebb egészségügyi felmérése alapján, az Emirates lett a leginkább Covid-biztos légitársaság. A vállalat a felmérés során több mint 230 légitársaságot elemzett: 26 egészségügyi, illetve biztonsági paraméter mentén, kitérve többek között a koronavírus okán bevezetett biztonsági és egészségügyi intézkedésekre, valamint az utazók kényelmére. Az Emirates 4,4 pontot ért el a maximális 5-ből, amivel az első helyen végzett.

Emirates légitársaság

A dubaji székhelyű légitársaság számos intézkedést vezetett be annak érdekében, hogy utasai a járvány idején is a lehető legnagyobb biztonságban repülhessenek.

  • Az utasok ingyenes higiéniai készletet kapnak, amely maszkot, kesztyűt, antibakteriális törlőkendőt és kézfertőtlenítőt is tartalmaz.
  • A repülőtéri kiszolgáló területeken antimikrobiális védőpaneleket helyeztek el, a személyzet pedig speciális védőfelszerelésben teljesít szolgálatot.
  • A 1,5 óránál hosszabb repülőutakon a személyzet egy fővel bővül, akinek feladata a mosdók folyamatos tisztán tartása.
  • A személyzet és utasok közötti érintkezés csökkentése érdekében a fedélzeten az étel- és italfelszolgálást is az egészségvédelmi szempontoknak megfelelően alakították át.
  • Ingyenes COVID biztosítást vezettek be, amely keretén belül a légitársaság 150 ezer euróig fedezi az utasok egészségügyi költségeit, amennyiben utazásuk során COVID-19 fertőzéssel diagnosztizálják őket. A költségtérítés automatikusan jár minden megvásárolt Emirates repülőjegyhez.
Emirates légitársaság

(Képek forrása: emirates.com)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top