Connect with us

Hírek

Kizárólag a Pelikánnál: a Maldív-szigetekre vagy Mauritiusra szóló repjegyedhez az Emirates-szel ingyenes business lounge jár!

Kizárólag a Pelikánnál: a Maldív-szigetekre vagy Mauritiusra szóló repjegyedhez az Emirates-szel ingyenes business lounge jár!

A Pelikánnal repülni megéri. Ha most foglalod le Emirates repjegyed Bécsből a Maldív-szigetekre vagy Mauritiusra, repjegyed mellé ingyenesen beléphetsz a bécsi business lounge-ba. Az üzleti várókat vagy business lounge-okat általában csak a business vagy az első osztályon utazó utasok, illetve klubkártya tulajdonosai vehetik igénybe. Maxold ki az indulás előtti várakozást, és élvezd az exkluzív Vienna Lounge kényelmét a Pelikán és az Emirates Airlines együttműködésének köszönhetően.

Kényeztetés az indulás előtt

Finom ételek, kávé, alkoholos és alkoholmentes italok, gyors internet és még sok más. Business lounge-ban várakozni az indulás előtt remek alkalom arra, hogy elüssük a hosszú perceket, feltöltődjünk az indulás előtt, esetleg elküldjük az utolsó sürgős e-maileket. Ezt tapasztalatól írom, hisz többször is igénybe vettem már egy-egy business váró szolgáltatásait.

Business lounge a bécsi reptéren
Kép forrása: https://www.viennaairport.com/

A bécsi repülőtéren három lounge-ot találsz

A bécsi reptérre indulás előtt néhány órával mindenképp megéri kimenni. Idén nemcsak az egyes késések okozhatnak fejfájást, de a hatalmas tömeg is. A check-in és a biztonsági ellenőrzés után, kellemesen töltheted el a várakozást.

Több ilyen is található a bécsi repülőtéren – JET Lounge, AIR Lounge és SKY Lounge. Mindhárom ingyenes hozzáférést biztosít a Do & Co büféhez, alkoholos és alkoholmentes italokhoz, WLAN-hoz, nemzetközi újságok és magazinok széles választékához, relaxációs és masszázsfotelekhez, zuhanyzókhoz és dohányzókabinokhoz. A társalgó minden nap 5:00 órától 22:00 óráig tart nyitva, némelyik éjfélig is.

Business lounge a bécsi reptéren
Kép forrása: https://www.viennaairport.com/

Hol találhatók business lounge-ok a Swechat repülőtéren? Ezen a térképen találod őket.

Business lounge a bécsi reptéren
Kép forrása: https://www.viennaairport.com/

Feltételek:

  • Az ajánlatot minden olyan ügyfél veheti igénybe, aki a Pelikánon keresztül foglal Emirates repjegyet bécsi indulással a Maldív-szigetekre vagy Mauritiusra.
  • Az akció 2022. szeptember 1. és november 30. között vásárolt repjegyekre vonatkozik.
  • A repjegyet legkésőbb 2022 végéig kell lerepülni.
  • MEGJEGYZÉS: az ingyenes business lounge-ra vonatkozó kódot a jegyvásárlás során kell hozzáadni a megrendeléshez, később nem vehető igénybe.

Hogyan foglalhatom le repjegyem ingyenes business lounge belépővel?

Az ingyenes üzleti várót a Maldív-szigetekre vagy Mauritiusra szóló Emirates jegyekkel együtt kell megrendelni. Ezt csak a foglaláskor lehet megtenni, később ezt a kedvezményt nem lehet igényelni. Amennyiben szeretnél ingyenesen belépni a bécsi business lounge-ba, a megrendelés utolsó lépésében ezt a speciális kedvezménykódot kell feltüntetni:

EKLOUNGE22

Ezekre a repjegyekre érvényes az akció:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top