Connect with us

Hírek

Május 16-tól már nem lesz kötelező a maszk viselése a fedélzeten és az európai repülőtereken

Május 16-tól már nem lesz kötelező a maszk viselése a fedélzeten és az európai repülőtereken

Május 16-tól nem lesz kötelező a maszk viselése az európai repülőtereken és az EU-n belül közlekedő járatok fedélzetén sem. Az utasokat továbbra is arra kérik, hogy viselkedjenek felelősségteljesen és tiszteletteljesen, légúti megbetegedések esetén ajánlatos a maszk hordása. Erről az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) és az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) közös egészségügyi biztonsági eljárásrendet adott ki.

A frissített egészségügyi biztonsági eljárásrend figyelembe veszi a világjárvány fejleményeit az egyes országokban, különös tekintettel a védőoltások arányára és a lakosság megszerzett immunitására, valamint a legtöbb európai országban a bevezetett intézkedésekre.

Május 16-tól azokon a járátokon ajánlják a maszk viselését, melyek olyan országot vagy régiót érintenek, ahol a tömegközlekedésben még kötelező a védőeszköz hordása.

Akciós repjegyek Budapestről:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top