Connect with us

Hírek

Végleg eltávolítják Hawaii híres Mennyországba vezető lépcsőjét

Végleg eltávolítják Hawaii híres Mennyországba vezető lépcsőjét

Eltávolítják Hawaii híres, a Mennyországba vezető lépcsőjét, amiről köztudott, hogy onnan a legszebb a kilátás egész Hawaii-n. Az illegális szabálysértés és a sérülések miatt döntöttek így.

Eltávolítják Hawaii híres a Mennyországba vezető lépcsőjét, amiről köztudott, hogy onnan a legszebb a kilátás egész Hawaii-n. Az illegális szabálysértés és a sérülések miatt döntöttek így. A lépcsősort még az amerikai haditengerészet építette az 1940-es években, de már 1987-ben lezárták a látogatók elől. Ugyanakkor ez nem akadályozta meg az embereket abban, hogy gyakran kerítéseket átugrálva vagy hátsó udvarokra betévedve megpróbáljanak odajutni. Az év elején például egy 24 éves fiút kellett elszállítani a területről, mert megsérült lépcsőzés közben.

A 3922 lépcső egy hegy oldalán vezet Kaneohe településre. Jelenleg 1000 dollár pénzbírságot szabnak ki azokra, akiket ezen az ösvényen rajtakapnak.

Kedvezményes repjegyek

Hawaii

(Forrás: travelo.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top