Connect with us

Hírek

Idén elmarad a legnagyobb sörfesztivál, az Oktoberfest

Idén elmarad a legnagyobb sörfesztivál, az Oktoberfest

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén nem kerül megrendezésre. Az Oktoberfest szervezői a koronavírus miatt miatt döntöttek így. A bajor Oktoberfesten rendszeresen körülbelül 6 millió ember vesz részt és a hatalmas sörfesztivál 2020. szeptember 19-én kezdődött volna.

Markus Söder, bajor miniszterelnök és Dieter Reiter, München polgármestere jelentették be az Oktoberfest eltörlését. A szervezők szerint, a sörfesztivál túl nagy egészségügyi kockázatot jelentene.

Az Oktoberfest eltörlése nagy hatással lesz a régió gazdaságára is. Rendszeresen több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el a látogatók és évente mintegy 1,2 milliárd eurót jelent a helyi gazdaságnak.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top