Connect with us

Király repjegyek

TOP AJÁNLAT: Egzotikus Marrákes Budapestről 26 250 Ft-tól

Marokkó gyönyörű tájait legalább egyszer meg kell nézned saját szemeddel is. Igazi afrikai keveréket kínál – sivatag, hegységek, tengerpartok, sőt olyan ritka gyöngyszemet, mint Marrákes. Ismerd meg minden érzékeddel a várost, mert ősszel akár 26 250 Ft-ért látogathatod meg Budapestről.

Marrákes 26 250 Ft-tól

Példa dátum: október 8-15, november 19-26, december 10-17

Budapest – Marrákes – Budapest 26.250 Ft-tól FOGLALD LE ITT

Egyedülálló hely, ahol a nyugati világ találkozik a titokzatos keleti hagyományokkal, ahol egyaránt megtalálható a modern és a régi világ is. És mindez ízek, illatok és színek gyönyörű keverékében.

Marokkóban alapvetően három fő időjárás fajta uralkodik: a keskeny tengerparti övezet, amelyre tipikus a mediterrán éghajlat, enyhe tél és forró nyár; az Atlas-hegység által uralt szárazföldi terület, valamint a fennsíkok majd az ország déli része, amely a Szahara belsejében fekszik. A Marrákesben május és október között számíthatunk a legmelegebb időjárásra, ilyenkor az átlaghőmérséklet 30 ° C-ra emelkedik.

Tenger és óceán is egyaránt. Marokkó mind a kettővel büszkélkedhet. Partjait az Atlanti-óceán és a Földközi-tenger hullámai mossák. Ha egy kis lubickolásra támadna kedved, Marrákestől 160 km-re fekszik az óceán.

A marokkói ízeket semmiképpen nem lehet laposnak nevezni, emiatt a turisták egyik legkedveltebb úti céljáva vált az elmúk évek során. A helyi konyhában főszerepet játszanak a fűszerek, ha itt jársz ne maradjon ki a briouats, harris és a tagine se, majd a lakomát egy mentateával koronázd meg.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top