Connect with us

Király repjegyek

Egyptair repülőjegyek Afrikába 131 900 Ft-tól (5 úti cél + poggyász)

Ma kevésbé ismeretlen úti célokra fókuszálunk! Ha te is legalább akkora kalandor vagy, mint Indiana Jones, akkor csomagolj. Az Egyptair repjegyeivel akciós áron látogathatod meg Szudán piramisait, Etiópia Kék-Nĺus vízesését, a modern Johannesburg felhőkarcolóit, a Nairobi Nemzeti parkot vagy indulj szafarira Ugandában! Fedezd fel a fekete kontinens rejtett szépségeit, vágj neki Afrikának és térj haza felejthetetlen élményekkel! A repjegy ára tartalmazza a 23 kg-os nagy poggyászt is.

Advertisement

Khartoum (Szudán) 131 900 Ft

✔február ✔március ✔április

Repjegy 131.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Adis Abeba (Etiópia) 141 900 Ft

✔február ✔március ✔április

Repjegy 141.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Johannesburg (Dél-afrikai Köztársaság) 149 900 Ft

✔február ✔március ✔április

Repjegy 149.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Nairobi (Kenya) 154 900 Ft

✔február ✔március ✔április

Repjegy 154.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Entebbe (Uganda) 156 900 Ft

✔február ✔március ✔április

Repjegy 156.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Egyptair


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top