Connect with us

Hírek

Az Egyesült Arab Emírségek minden korlátozást feloldottak. A belépéshez nincs szükség tesztre vagy védőoltásra

Az Egyesült Arab Emírségek minden korlátozást feloldottak. A belépéshez nincs szükség tesztre vagy védőoltásra

2022. november 7-vel minden covid intézkedés megszűnt az Egyesült Arab Emírségekben. A beutazási korlátozásokat is feloldották. Minden korábbi oltási és PCR tesztelési kötelezettség is megszűnt. Ismét ugyanolyan könnyedén utazhatunk Dubajba vagy Abu Dhabiba, mint a járvány előtt.

Az Emírségek már korábban (2022. szeptember 28-tól) eltörölték a kötelező maszkviselést a nyilvános helyeken (a tömegközlekedési eszközök, mecsetek és kórházak kivételével). A szabályok enyhítése automatikusan érintette a Dubajba (Emiarates és flydubai) vagy Abu Dhabiba (Etihad) induló/ érkező járatokat is.

Repjegyek az Emírségekbe:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top