Connect with us

Hírek

Új jegytípust kínál az Easyjet légitársaság

Új jegytípust kínál az Easyjet légitársaság

Miután nemrégiben bejelentette, hogy február 10-től megváltoztatja a kézipoggyászokra vonatkozó szabályzatát, az Easyjet légitársaság új jegytípust kínál azoknak, akik ragaszkodnak a nagyobb kézipoggyászhoz.

Mint ismeretes, február 10-től megváltozik az Easyjet légitársaság fedélzeti poggyászokra vonatkozó szabályozása: az alap jegyet váltó utasok kizárólag egyetlen, az ülés alá helyezhető, kisebb csomagot vihetnek majd magukkal ingyen a fedélzetre. A kézipoggyászok maximális tömegét továbbra sem korlátozzák, csak a megadott méretkorlátba kell beleférnie az utasoknak. A cég azonban, most új jegytípust kínál azok számára, akik ragaszkodnak a nagyobb kézipoggyászhoz.

A vásárláskor kiválasztható Standard Plus szolgáltatás tartalmazza:

  • az elsőbbségi beszállást,
  • ülőhelyfoglalást a fedélzet elején lévő, nagyobb lábtérrel rendelkező sorokban,
  • egy, a felső csomagtartóban elhelyezhető kézicsomagot.

Az Easyjet így már három jegytípust kínál utasai részére: a másik kettő, a Standard kizárólag kis kézipoggyászt, a Flexi pedig 23 kilós feladott bőröndöt, kis- és nagy kézipoggyászt tartalmaz. Az új Standart Plus szolgáltatás ára 7,99 fonttól kezdődik majd – ez megegyezik a jelenlegi, első sorokba foglalt ülések felárával.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.

(Forrás: Aiportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top