Connect with us

Hírek

Dubaj július 7-én nyílik meg a turisták előtt

Dubaj július 7-én nyílik meg a turisták előtt

Idén nyáron újra utazhatunk az Egyesült Arab Emírségekbe. Erre pontosabban 2020. július 7-én kerül sor. A látogatók július 7-től légi úton léphetnek be Dubajba, amennyiben teljesítik az Egyesült Arab Emírségekbe való belépés minden követelményét. A belépéshez szükség van negatív tesztre, regisztrációra az alkalmazásban és biztosításra is.

Advertisement

Az Emirátusokba való belépés új feltételei:

  • A látogatóknak le kell tölteniük a COVID-19 DXB alkalmazást és regisztrálniuk kell, hogy megkönnyítsék a koordinációt és az egészségügyi hatóságokkal való kommunikációt, amennyiben COVID-19 tüneteket tapasztalnak.
  • A látogatóknak érvényes egészségbiztosítással kell rendelkezniük.
  • A látogatóknak legkésőbb 96 órával az Emírségekbe való indulás előtt el kell végezniük egy COVID-19 PCR tesztet – a negatív eredményt fel kell mutatni a Dubaj repülőtérre való érkezéskor.
  • Amennyiben nem rendelkeznek PCR teszttel, a látogatókat érkezéskor a repülőtéren fogják letesztelni (egyelőre még nem világos, mennyibe fog kerülni, sőt az sem, hogy a teszt eredményeket karanténban kell-e megvárni majd.)
  • A látogatók testhőmérsékletét megmérik érkezéskor.
  • Azoknak a látogatóknak, akiknek pozitív lesz a teszt eredménye, 14 napig egy kormányzati intézményi létesítményben kell karanténba vonulniuk, mindezt saját költségükön.

A Emirátusok a COVID-19 világjárvány kitörése után teljesen lezárták határaikat. Később a helyi önkormányzat megengedte a külföldi turistáknakaz atutazást a dubai repülőtéren.

Dubajba légi úton repülhetsz Budapestről vagy Bécsből az Emirates-szel. Nyáron pedig Pozsonyból is megújítják a flydubai járatokat.

Kattintson a megjegyzésre

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Törökországban nyaralnál? Megteheted! Július 15-től újra repül Budapestre a Turkish! https://t.co/OuhvwMdukkMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Egyedülálló olasz kincsek elsőrangú utazási csomagokban! https://t.co/Ic0NXAABhzMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
NAP AJÁNLATA: Kikapcsolódás a felhők között 35 900 Ft-tól https://t.co/tlKQIDk9VZMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Friss: július 16-tól újra repül Budapest és London között a British Airways! https://t.co/tj5swD3koSMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Görög repjegyek a főszezonban most 9 900 Ft-tól! https://t.co/OQhutUSAk6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
European Best Destination – top 15! Vedd nyakadba Európát! https://t.co/YqLjQcxxCVMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
NAP AJÁNLATA: Wellness hétvége az Alacsony-Tátrában 29 900 Ft-tól https://t.co/puZoYA3pqNMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Dubai újra megnyitotta kapuit a turisták előtt! https://t.co/14mfT2ifBkMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
NAP AJÁNLATA: Nyaralj Brač szigetén medencés szálláshelyen 36 900 Ft-tól! https://t.co/rrAzGGmlBmMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top