Connect with us

Hírek

Dubaj július 7-én nyílik meg a turisták előtt

Dubaj július 7-én nyílik meg a turisták előtt

Idén nyáron újra utazhatunk az Egyesült Arab Emírségekbe. Erre pontosabban 2020. július 7-én kerül sor. A látogatók július 7-től légi úton léphetnek be Dubajba, amennyiben teljesítik az Egyesült Arab Emírségekbe való belépés minden követelményét. A belépéshez szükség van negatív tesztre, regisztrációra az alkalmazásban és biztosításra is.

Advertisement

Az Emirátusokba való belépés új feltételei:

  • A látogatóknak le kell tölteniük a COVID-19 DXB alkalmazást és regisztrálniuk kell, hogy megkönnyítsék a koordinációt és az egészségügyi hatóságokkal való kommunikációt, amennyiben COVID-19 tüneteket tapasztalnak.
  • A látogatóknak érvényes egészségbiztosítással kell rendelkezniük.
  • A látogatóknak legkésőbb 96 órával az Emírségekbe való indulás előtt el kell végezniük egy COVID-19 PCR tesztet – a negatív eredményt fel kell mutatni a Dubaj repülőtérre való érkezéskor.
  • Amennyiben nem rendelkeznek PCR teszttel, a látogatókat érkezéskor a repülőtéren fogják letesztelni (egyelőre még nem világos, mennyibe fog kerülni, sőt az sem, hogy a teszt eredményeket karanténban kell-e megvárni majd.)
  • A látogatók testhőmérsékletét megmérik érkezéskor.
  • Azoknak a látogatóknak, akiknek pozitív lesz a teszt eredménye, 14 napig egy kormányzati intézményi létesítményben kell karanténba vonulniuk, mindezt saját költségükön.

A Emirátusok a COVID-19 világjárvány kitörése után teljesen lezárták határaikat. Később a helyi önkormányzat megengedte a külföldi turistáknakaz atutazást a dubai repülőtéren.

Dubajba légi úton repülhetsz Budapestről vagy Bécsből az Emirates-szel. Nyáron pedig Pozsonyból is megújítják a flydubai járatokat.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Bangkok a főszezonban! Retúr repjegy Bécsből 209 900 Ft-ért https://t.co/8I8tbPxdPXMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Kiruccannál? Dubaj lett a világ legkeresettebb úti célja https://t.co/vT5InIPac0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Zanzibár Bécsből az Etihad légitársasággal 219 900 Ft-ért https://t.co/69O2ejoLFkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
NAP AJÁNLATA: 4 napos utazás Dubajba 5* luxushotelben 219 900 Ft-tól https://t.co/9qpTT1FFQTMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Szicília kincsei – Palermo, Catania, Trapani https://t.co/uBBJ8VMDK8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Málta minden belépési intézkedést eltörölt. Foglald le repjegyed 19 900 Ft-tól https://t.co/Wz9vzQl1SLMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Kora nyári tippek: az imádott olasz tengerpart https://t.co/ixNe8gzHZ0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Cseréld le a tengert tóra! 7 gyönyörű nyaralás Európában https://t.co/BaXZvzPYhkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Minden, amit tudnod kell a dubaji utazásod előtt (repjegyek, szállás, tippek) https://t.co/zljnsyhFKBMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Szardínia retúrjegy Budapestről már 23 550 Ft-tól! https://t.co/HlhTI2ilivMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top