Connect with us

Hírek

Négyre csökkenti budapesti járatait az Emirates

Négyre csökkenti budapesti járatait az Emirates

Az Emirates légitársaság kénytelen csökkenteni a járatai számát 2019 második negyedévében, mindez a dubaji reptéren történő munkálatok miatt, ami főleg az egyik futópálya felújítását érinti.

Négyre csökkenti budapesti járatait az Emirates légitársaság

A Dubai Nemzetközi repülőtéren egy futópályával kevesebb áll majd rendelkezésre az egyes légitársaságok számára, ami miatt 111 útvonalon kényszerülnek a csökkentésre. 2019 áprilisától júniusig a napi járatok helyett csak négyszer fognak közlekedni az Emirates Boeing 777-300ER típusú repülőgépei (csütörtökön, pénteken és vasárnap nem közlekednek majd).

A dubaji repülőtér déli futópályának felújításáról szóló hírek még februárban jelentek meg. Mivel a világ harmadik legforgalmasabb repülőteréről van szó, az üzemeltető azt kérte, hogy a munkálatok alatt (április 16 – május 30) közötti időszakban minden légitársaság redukálja a járatai számát.

emirates légitársaság

Borítókép forrása: Tea | Dreamstime.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (36 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top