Connect with us

Király repjegyek

MA ÉJFÉLIG! Qatar Airways repjegyek 154 900 Ft-tól

MA ÉJFÉLIG! Qatar Airways repjegyek 154 900 Ft-tól

Ilyen is ritkán van! Ma éjfélig fergeteges áron foglalhatod le repjegyed az 5* Qatar légitársasággal! Nem hiányoznak a legegzotikusabb úti célok, a hatalmas metropoliszok és a történelmi városok sem. Utazz egy rövid átszállással Dohában és 30 kg-os nagy poggyásszal.

Advertisement

MI TIPPÜNK!

Maldív-szigetek 159 900 Ft-ért

⏰csak ma éjfélig ✔rengeteg időpont 🛅30 kg poggyász

Budapest 1 átszállás Male 1 átszállás Budapest
Doha Doha
159.900 Ft Foglalj

Seychelle-szigetek 169 900 Ft-ért

⏰csak ma éjfélig ✔rengeteg időpont 🛅30 kg poggyász

Budapest 1 átszállás Mahe 1 átszállás Budapest
Doha Doha
169.900 Ft Foglalj

További akciós Qatar Airways repjegyek

Budapest 1 átszállás 16 úti cél 1 átszállás Budapest
Doha Doha
154.900 Ft Foglalj

Az Ön igényei, a mi prioritásunk. Így hangzik a Qatar Airways mottója, azé az 5* légitársaságé, amely sorra nyerte meg a legjobbnak járó díjakat. Volt már a világ legjobb légitársasága, méltó jutalmat kapott a fedélzeti kiszolgálásért, az első és a business osztályuk is többször állt a dobogó élén, természetesen az ételek, a légiutas-kísérők, a székek és sok más is méltó figyelmet kapott az évek során. A Qatar Airways joggal az egyik legjobb légitársaság a világon, erről nemcsak az elnyert díjak, hanem útvonalaik, fejlődő szolgáltatásaik és flottájuk is árulkodik. Most pedig közelebbről is megnézheted, milyen, ha turistán repülsz a Közel-Kelet egyik legjobb légitársaságával.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top