Connect with us

Király repjegyek

CSAK MA ÉJFÉLIG! Melbourne Budapestről 199 900 Ft-ért

CSAK MA ÉJFÉLIG! Melbourne Budapestről 199 900 Ft-ért

Ausztrália 200 000 Ft alatt? Ilyet is ritkán látni, de most eljött a te időd. Ha a kenguruk földje mindig is vonzott és már rég fenn van bakancslistádon, akkor csak görgess lejjebb. Ebben a cikkben egy fantasztikus retúr repülőjegyet találsz Budapest Melbourne útvonalra. A járatot a China Eastern Airlines üzemelteti, Melbournebe egy átszállással Sanghajba utazhatsz és a repjegy ára tartalmaz 2 db 23 kg-os feladott poggyászt is. Időpontokat főleg júniusra és júliusra találsz, de FIGYELEM: az ajánlat csak ma éjfélig él!

Melbourne Budapestről 199 900 Ft

Repjegy 199.900 Ft FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top