Connect with us

Hírek

A Condor új arculatát strandtörölközők és napernyők ihlették

A Condor új arculatát strandtörölközők és napernyők ihlették

Nem mindennapi köntösbe öltözteti flottáját a főként üdülési járatokra szakosodott Condor. A német légitársaság tipikusan nyári festéssel rukkolt elő, új arculatát strandtörölközők és napernyők ihlették.

A Condor gépek öt szín (sárga, piros, kék, zöld, bézs) és fehér csíkos festést kapnak. A fuvarozó szerint a dizájnt a napernyők, strandtörölközők és napozóágyak ihlették – írja a Simple Flying. A színek szimbolizálják az utasok, alkalmazottak és desztinációk sokszínűségét, amelyeket a légitársaságnak köszönhetően megismerhetnek.

Forrás: Condor.com

Az új dizájn fokozatosan kerül bevezetésre, 2024-re a flotta 80 százalékát festik át csíkosra. Az új arculatot hivatalosan az Airbus A330neo-n mutatták be Toulouse-ban, de egy régebbi Airbus A321 sárga csíkokkal debütált egy Lanzarote-i járaton. Az új „külsőt” Mallorcára, a Kanári-szigetekre, Görögországba és Egyiptomba induló járatokon is láthatják majd az utasok.

Jelenleg az új megjelenés az egyetlen, amit a Condor bemutatott, a márkafrissítés itt nem ér véget. A légitársaság bejelentette, hogy módosítani fogja a személyzeti egyenruhákat, a beszállókártyákat, sőt az alkalmazottak igazolványait is.

De miért változtatnak meg ennyi mindent? Amikor a Thomas Cook márka 2019 végén csődbe ment, a Condor folytathatta a repülést, mivel kölcsönt kapott a német kormánytól. Ezzel a lépéssel, a légitársaság teljesen elhatárolódnaa Thomas Cook-tól.

Forrás: Condor


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top