Connect with us

Magazin

Kényelme a Business, ára a turista osztályhoz közelít. A China Eastern Airlines Premium Economy osztálya

Kényelme a Business, ára a turista osztályhoz közelít. A China Eastern Airlines Premium Economy osztálya

Ha az első kérdés, ami a cím láttán is felmerült benned, a „Miért?”, rendben van, mert felkészültünk. Szóval, azért, mert nagyon elfogadható áron utazol Budapestről Ázsiába tényleg figyelemreméltó kényelemben. Ennyi talán elég is lehetne, de ha még érzel valami gyanakvást, akkor olvass csak tovább. Íme, a China Eastern Airline Premium Economy osztálya.

Előnyök a fedélzeten kívül is

Az nem számít újdonságnak, hogy ha Business vagy első osztályra szól a repülőjegyed, akkor az utazásod luxus illata már a repülőtéren is az orrodba jut. A China Eastern Airlines a Premium Economy szintet választóknak is elsőbbségi beszállást biztosít be, tehát az előnyöket már a repülőtéren is élvezheted. Ezenkívül, a csomagoláskor sem kell annyira agyalnod, mert rád módosított poggyászlimitek vonatkoznak.

A méret nem lényeg?

Lehet, hogy nem mindig, de amikor repülőgéppel utazol, akkor mindenképpen. A China Eastern Airlines Premium Economy (prémium turista) osztálya a „minél nagyobb, annál jobb” nézetet képviseli. A bőrülések tágas kényelmet kínálnak, persze párnával, a képernyők szélesebben tárják az utasok szemei elé a filmeket, sorozatokat, játékokat. A Premium Economy osztály teljesen összehasonlítható a magasabb szinteken utazók kabinjaival, már csak a kényelmi csomagnak köszönhetően is…

Want to experience #PremiumEconomy in China Eastern’s new #A350 s? They feature all-new Celeste cradle seats, 4-way…

Posted by China Eastern Airlines on Sunday, September 1, 2019

A szórakoztató rendszer

Már a turistaosztály előnyeiről szóló cikkünkben is írtunk a China Eastern Airlines légitársaság szórakoztató rendszerének pozitívumairól. Senkinek sem válhat kárára egy kis ismétlés, úgyhogy újra megemlítetnénk, hogy nemzetközi és kínai filmek világába juthatsz el, ezek listáján persze hollywoodi sikereket is találhatsz. Ha valami felszínesebb szórakozásra vágysz, akkor válogathatsz játékok vagy sorozatok listájáról is, valamint még vásárolhatsz is a szórakoztató rendszeren keresztül.

When you fly #CEAir, you never have to be offline! With our in-flight wifi, you can always stay connected, even at 10,000 feet! Send emails, get up-to-the-second news, browse your favorite websites, and more.

Posted by China Eastern Airlines on Friday, March 15, 2019

Fedélzeti étkezés

A China Eastern Airlines az egész világba közlekedik, ezért az ízeket illetően is alkalmazkodnia kell a nemzetközi normákhoz valamilyen szinten. Ezenkívül, a menü azért is tartalmaz valami megfelelőt mindenkinek, mert gondol a speciális diétákat követőkre is. A légitársaság ezen a téren sem okoz csalódást, nemcsak, hogy nem maradsz éhes, de még finomat is eszel.

#TasteonChinaEastern Rice with Braised Pork Chops use selected pork ribs cooked with a series excellent process to make…

Posted by China Eastern Airlines on Monday, March 19, 2018

Boeing 787-9 Dreamliner

Budapestről Sanghajba a Shanghai Airlines repülőgépén jutsz el, mely egyébként a China Eastern Airlines leányvállalata. De ennél sokkal lényegesebb az, hogy az álomrepülőgép, azaz egy Boeing 787-9 Dreamliner kényelmét élvezheted az Ázsiába tartó utad alatt. Azonkívül, hogy nagyon modern gépekről van szó, a China Eastern Airlines esetében még azt is érdemes megemlíteni, hogy mindegyik vadiúj, egyenesen a gyártótól érkeztek a légitársaság garázsába. A fedélzet 285 ülőhellyel van ellátva: 4 az első osztályon, 26 a business osztályon, valamint 28 prémium turista és 227 standard turista.

A sanghaji Putungi nemzetközi repülőtér 

Tehát, mint fentebb említettük, a China Eastern Airlines leányvállalata, a Shanghai Airlines fedélzetén utazol Ázsiába a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről. Először eljut a Sanghajba, a Putungi (Pudong) repülőtérre. Fontos csomópont, de nem csak a China Eastern Airlines számára.

Nagyon frekventált mind a személyszállítás, mind az áruszállítás területén, Kína egyik legfontosabb repülőtere. Nagyjából 30 km távolságra fekszik a belvárostól. Szóval, eldöntheted, hogy úti célod Kína legnagyobb ipari városa lesz, vagy tovább utazhatsz egy másik fantasztikus városba, országba, földrészre. Szeretnénk még egyszer hangsúlyozni, hogy nagyon elfogadható áron járhatod így be a világot.

A kiemelt kép forrása: https://www.facebook.com/ceair


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top