Connect with us

Hírek

Cancún strandjai ismét tiszták, vége az algaszezonnak

Cancún strandjai ismét tiszták, vége az algaszezonnak

Ha már régebben fontolgattad cancúni nyaralásod, de elriasztottak a strandon húzódó algák, van egy jó hírünk. Újra elkezdheted tervezni utazásod.

A Sargassum, a nyaralók életét bosszantó alga nem veszélyes, de nem tesz jót a fehér strandoknak és a türkizkék víznek. Az elmúlt hónapokban még a népszerű úti célban, Cancunban is elég nagy bonyodalomakat okozott.

Az ilyen típusú algák büdösek és el tudják venni az ember kedvét a tengerparti nyaralástól. Jelenleg azonban minden jel arra utal, hogy Cancúnban és más mexikói desztinációkban véget ért az algaszezon – írja a Travel off Path. Így a turisták ismét élvezhetik a gyönyörű strandokat. Ez a hír a legjobbkor, a decembertől áprilisig tartó főszezon előtt érkezett.

Repjegyek Cancúnba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top