Connect with us

Király repjegyek

Calabria retúrjegy Bécsből már 14 080 Ft-tól!

Calabria retúrjegy Bécsből már 14 080 Ft-tól!

Calabria, Olaszország csizma lábfejénél húzódó része, legtöbben a különösen lenyűgöző, 500 mérföldnyi tengerpartja miatt ismerik. A strandokon túl ez az ősi föld két tenger – a Jón- és a Tirrén-tenger között fekszik. Eszméletlen természeti pompákat kínál, köztük három nemzeti parkot tornyosuló hegyekkel, tavakkal, vízesésekkel és szurdokokkal, valamint számtalan olajfákkal szegélyezett dombbal hivogatja a turistákat. A napsütötte Calabria most 14 080 Ft-tól elérthető Bécsből.

Calabria Bécsből

Honnan? Bécsből

Hova? Lamezia Terme

Mikor? május 23 – 30

Időjárás

Calabria mediterrán úti cél. A nyári hónapokban ideális ellátogatni ide (maximális napi hőmérséklet 31 °C), de a szezon májusban kezdődik (maximális napi hőmérséklet 23 °C) és októberben végződik (szintén 23 °C). Ez vonatkozik a tengervíz hőmérsékletére is Calabriában, amely ezekben a hónapokban a legkellemesebb hőmérsékletű.

Szállás

A szallas.pelikan.hu-n találhatsz nagyon olcsó szállást, apartmanokból és hotelekből válogathatsz a főszezonra. Szálláshelyek és apartmanok keresése Lamezia Termeben vagy a Tropeaban.

Közlekedés

Lamezia Terme nemzetközi repülőtere a legdélibb tartományban elő lakosság számára szolgál és a turistáknak, akik a népszerű úti célba utaznak. Mintegy 50 km-re található Tropea üdülőhelytől. Ide eljuthatsz busszal, vonattal, vagy bérelhetsz autót.

Autókölcsönzés

Az autoberles.pelikan.hu-n lehet autót kölcsönözni a Lamezia Terme repülőtéren. Katt ide.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top