Connect with us

Király repjegyek

Voilá! Retúr repjegy Budapestről Párizsba 18 195 Ft-tól

Voilá! Retúr repjegy Budapestről Párizsba 18 195 Ft-tól

Láttad már a Big Bent, a Colosseumot, de még az Eiffel-torony hiányzik? Akkor itt a tökéletes alkalom ellátogatni Budapestről Párizsba, ugyanis a Ryanair légitársasággal 18 195 Ft-tól foglalhatod le retúrjegyed.

Repjegy Párizsba:

Honnan? Budapestről

Kivel? Ryanair légitársasággal

Mikor? Szeptemberben

Példa dátum: szeptember 20 – 27

Európa egyik legnépszerűbb városában több, mint 6 000 utcácska bújik meg, sőt itt találod a világ leglátogatottabb múzeumát a Louvret is. Egykor olyan hírességek otthona volt, mint Picasso, Salvador Dali, Coco Chanel és Edith Piaf, a határtalan romantika mellett, géniuszok nyomába is felkerekedhetsz.

Klisé, nem klisé – Párizs határozottan romantikus hely. Hosszú séták a Szajna folyó mellett, több ezer étterem, hagyományos finomságokkal és természetesen kilátás az Eiffel-toronyból.

Gazdag történelem, nagyszerű borok, ételek és felejthetetlen hangulat. Franciaország fővárosát muszáj megkóstolnod, megízlelned, sőt meghallgatnod is. Egy egyszerű reggeli is felejhetetlen élmény Párizsban, a ropogós péksütemények hangja és illata, egy finom kávéval és sajtokkal megbolondítva. Mmmm….. Párizs már jövök!!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top