Connect with us

Király repjegyek

Voilá! Retúr repjegy Budapestről Párizsba 15 320 Ft-tól

Voilá! Retúr repjegy Budapestről Párizsba 15 320 Ft-tól

Láttad már a Big Bent, a Colosseumot, de még az Eiffel-torony hiányzik? Akkor itt a tökéletes alkalom ellátogatni Budapestről Párizsba, ugyanis a Ryanair légitársasággal 15 320 Ft-tól foglalhatod le retúrjegyed.

Advertisement

Budapestről Párizsba 15 320 Ft-tól

📆 időpontok: november 27 – december 1

Budapest Közv. járat Párizs Közv. járat
Budapest
15.320 Ft-tól Foglalj

Európa egyik legnépszerűbb városában több, mint 6 000 utcácska bújik meg, sőt itt találod a világ leglátogatottabb múzeumát a Louvret is. Egykor olyan hírességek otthona volt, mint Picasso, Salvador Dali, Coco Chanel és Edith Piaf, a határtalan romantika mellett, géniuszok nyomába is felkerekedhetsz.

Klisé, nem klisé – Párizs határozottan romantikus hely. Hosszú séták a Szajna folyó mellett, több ezer étterem, hagyományos finomságokkal és természetesen kilátás az Eiffel-toronyból.

Gazdag történelem, nagyszerű borok, ételek és felejthetetlen hangulat. Franciaország fővárosát muszáj megkóstolnod, megízlelned, sőt meghallgatnod is. Egy egyszerű reggeli is felejhetetlen élmény Párizsban, a ropogós péksütemények hangja és illata, egy finom kávéval és sajtokkal megbolondítva. Mmmm….. Párizs már jövök!!

Kattintson a megjegyzésre
To Top