Connect with us

Hírek

ÚJ JÁRAT: Októberben közvetlen járatot indít a Wizz Air Budapest – Madeira között!

ÚJ JÁRAT: Októberben közvetlen járatot indít a Wizz Air Budapest – Madeira között!

Október végén újabb érdekes légijáratot indít a Wizz Air. A Maldív-szigetek és Kuvait mellett közvetlen légi összeköttetés indul Budapest és Madeira között. Így egy újabb megfizethető alternatívát kapunk az egyre népszerűbb portugál szigetre.

Közvetlen járatok Madeirára már 2022 októberétől

A légitársaság 2022. október 30-tól hetente kétszer repül Madeirára. Az útvonalat az új Airbus A321neo fogja üzemeltetni. A Budapest – Madeira közvetlen járat 5 óráig tart.

Madeira

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top