Connect with us

Király repjegyek

Black Friday! Retúr repjegyek budapesti és bécsi indulással 6.900 Ft-tól

Tudom mire gondoltok, Black Friday hétfőn? Nevezhetnénk mega kiárusításnak, kihagyhatatlan ajánlatnak, de a lényeg az, hogy 6 900 Ft-tól foglalhatsz mondjuk Budapestről Milánóba, vagy Bécsből akár Mallorcára! Játékban van még több tucat úti cél, a nagy kedvencek is, mint Róma, Barcelona, London vagy Párizs, de az új járatok is. Marseille, Cork és Sevilla. Tudod mikor érdemes foglalni? Minél hamarabb, mert könnyen elhappolhatják előled!

36 akciós repjegy Budapestről 6.900 Ft-tól

✅ őszi ✅ téli ✅ tavaszi időpontok

Retúrjegyek Budapestről 6.900 Ft-tól     FOGLALD LE ITT

25 akciós repjegy Bécsből 6.900 Ft-tól

✅ őszi ✅ téli ✅ tavaszi időpontok

Retúrjegyek Bécsből 6.900 Ft-tól     FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.2/5 - (4 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top