Connect with us

Király repjegyek

BLACK FRIDAY repjegyek! Foglalj most 3 145 Ft-tól

Folytatódik az őrület! Black Friday repjegyek most akár 3 145 Ft-tól. Válassz a több tucat úti cél közül és foglald le repjegyed kevesebbért, mint egy havi BKV bérlet. A pelikan.hu oldalán európai városok, tengerpati úti célok és egzotikus repjegyeket is találsz! A lista folyamatosan bővül.

***Sajnos semmi sem tart örökké, a Black Friday akció sem, viszont november 25 23:59-ig szuper árakon foglalhatsz!

REPJEGYEK

3 145 Ft-tól

ütős árak több tucat úti cél folyamatosan bővülő ajánlat

REPJEGYEK 3.145 Ft-tól    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top