Connect with us

Király repjegyek

BLACK FRIDAY: Mega repjegy kiárusítás (foglalj 4.980 Ft-tól)

Több, mint 40 REPJEGY fantasztikus áron – így jellemeznénk a pelikan.hu BLACK FRIDAY akcióját! Szuper áron július 20.-ig, pontosabban 23:59-ig foglalhatsz, vagy a készlet erejéig.

Érdemes legalább egy pillantást vetni az ajánlatra és fürgén foglalni, mert a szabad helyek villámgyorsan fogynak.

Meddig foglalhatok?

Az akció péntekig tart, július 20. 23:59-ig vagy a készlet erejéig!

Hová foglalhatok?

Berlin, Párizs, Szkopje, Prága, Milánó, Brüsszel, Velence, Róma, Ibiza, Brindisi, London, Koppenhága, Stockholm, Pisa, Mallorca, Athén, Marrákesh, Barcelona, Korfu, Palermo, Nápoly, Madrid, Bari, Nizza, Kréta, Eilat, Sevilla, Málta, Valencia, Edinburgh, Santorini, Amman, Lisszabon, Reykjavik, Gran Canaria, Dubai

BLACK FRIDAY akció

AKCIÓS REPJEGYEK 4.980 Ft-tól     FOGLALD LE ITT

BLACK FRIDAY


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top