Connect with us

Király repjegyek

Kihagyhatatlan Black Friday akció! Egyiptomi repjegyek 16 630 Ft-tól

Kihagyhatatlan Black Friday akció! Egyiptomi repjegyek 16 630 Ft-tól

Nem meglepetés, hogy Egyiptom sok utazónak a kedvenc nyaralóhelye. Ennek a nemzetnek nem csak az ősi kincsei és gazdag történelme hívogatja a látogatókat. Az aranyhomokos tengerpartok és kristálytiszta, mélykék vizek is könnyen elcsábítják a turisták szívét.

Hurghada és Sharm El Sheik két közkedvelt egyiptomi város a tengerparti feltöltődésre vágyók között. A Black Friday akciónk részeként erre a két úti célra is most kedvezően lehet hozzáférni retúr repjegyekhez. Budapesti vagy bécsi indulással Sharm El Sheikhbe akár 16 630 Ft-tól, Hurghadába pedig 31 780 Ft-tól lehet foglalni.

Akciósan Egyiptomba

Belépési feltételek Egyiptomba

Az Egyiptomba utazóknak szükséges egy, az utazás előtt készített, 72 óránál nem régebbi negatív, angol nyelvű PCR teszt felmutatása, eredeti labori pecséttel vagy QR kóddal.

A PCR teszt készíttetése alól felmentést kapnak azok az utasok, akik QR kóddal ellátott okmánnyal tudják igazolni, hogy a a WHO vagy az Egyiptomi Gyógyszerészeti Hatóság által jóváhagyott oltásból mindkét adagot megkapta és a második oltás adag óta 14 nap már eltelt.

Az útlevél ellenőrzés előtt kötelezően kitöltendő még egy egészségi állapotra vonatkozó regisztrációs lap is, amelyen az utas elérhetőségi és biztosítási adatait kell megadni.

Hurghada

Ez az egyiptomi város az egyik legnépszerűbb nyaralási úti cél a Vörös-tenger partján. Népszerűségét a változatos látnivalóinak és program lehetőségeinek köszönheti, amelyek évről évre visszacsábítják a turistákat. Hurghadában közkedvelt tevékenység a búvárkodás, amelyre több sziget is lehetőséget nyújt. A Giftun-, a Magawish– és a Mahmya-szigetek mind egyedülálló korallzátonyokkal és kristálytiszta vízzel állnak a búvárkodók és fürdeni vágyók rendelkezésére. Ha eltávolodunk a vízparti tevékenységektől akkor lehetőség nyílik a sivatag felfedezésére is, például teveháton vagy Quad motorral.

Sharm El Sheikh

Mint Hurghada, Sharm El Sheikh városa is a Vörös-tenger partján helyezkedik el. A változatos tengeri élővilágának és elképesztő korallzátonyainak köszönhetően a búvárok és ökoturisták kedvenc úti célja lett. A növekvő népszerűségének eredményeként az előkelő szórakozóhelyekkel együtt, az első osztályú üdülőhelyek száma is megnőtt. A Ras Mohamed nemzeti park vize szines halak tömkelegével és érdekes módon rengeteg WC kagylóval van tele, annak köszönhetően, hogy a fürdőszobai berendezési tárgyakat szállító teherhajó elsüllyedt 1981-ben.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top